De voordelen van een abonnement

Een abonnement van deFilharmonie blijft de meest voordelige formule om een jaar lang te genieten van live klassiek.

  • Voorrang bij het bespreken van uw zitplaatsen. Voor de abonnementen Meesterwerken, Groot symfonisch, Grote solisten en Zaterdagmiddag bent u bovendien zeker van een vaste plaats voor alle concerten binnen uw abonnement.
  • Tot 35% korting op de ticketprijzen binnen uw abonnement en tot 15% korting op extra losse tickets buiten uw abonnement (enkel geldig op de ticketprijzen van de concerten van deFilharmonie in Antwerpen, met uitzondering van de KIDconcerten en open repetities). U gebruikt hiervoor de unieke code die u bij uw abonnement ontvangt.
  • Ruilservice: tickets omruilen tot 1 week voor het concert (max. 3x per seizoen). Tickets worden niet terugbetaald, maar worden omgezet in een krediet dat 1 jaar geldig blijft. Enkel geldig voor tickets binnen een abonnement, losse tickets kunnen niet geruild worden.
  • Programmaboekjes voor de helft van de prijs als u ze samen met uw abonnement bestelt. U betaalt slechts €2 per programma van de avondreeksen en €1,5 per programma van de Zaterdagmiddag- en Zondag à la carte-concerten. Samen met uw concerttickets ontvangt u vouchers, die u voor het concert kan omruilen voor een programmaboekje.
  • Een blik achter de schermen van deFilharmonie tijdens een open repetitie. U ontvangt een voucher waarmee u 1x per seizoen een gratis open repetitie kan bijwonen.
  • €5 korting bij het Toneelhuis, Opera Vlaanderen, Ballet Vlaanderen en AMUZ met de gratis Podiumhopper.

Andere voordelen bij deFilharmonie

Gratis openbaar vervoer in Antwerpen
deFilharmonie en De Lijn maken het u nog gemakkelijker om te genieten van live klassiek. Op vertoon van uw concertticket reist u in de provincie Antwerpen op de dag van het concert gratis met tram of bus naar de concertzaal en terug huiswaarts.

A-kaart
deFilharmonie doet mee met de A-kaart. Tijdens concerten kan u punten sparen aan de A-kaartzuil. In ruil voor een digitale A-kaartbon ontvangt u €2 korting op uw ticket-aankoop. 

4x per jaar ontvangt u het gratis magazine van deFilharmonie
Het magazine van deFilharmonie brengt interviews met solisten en dirigenten, neemt u mee achter de schermen van het orkest en zorgt voor verdieping bij de concerten die op het programma staan.