Abonnementen

Een bestaand abonnement verlengen of wijzigen
De verlengperiode voor bestaande abonnementen loopt van donderdag 21 april 2016 tot dinsdag 10 mei 2016.  

Een nieuw abonnement kopen
Nieuwe abonnementen zijn te koop vanaf dinsdag 10 mei 2016 op www.defilharmonie.be of aan de ticketbalie (ter plaatse of telefonisch).

Vaste stoel
Voor de abonnementen Meesterwerken, Groot symfonisch, Grote solisten en Zaterdagmiddag bent u zeker van een vaste plaats voor alle concerten binnen uw abonnement. De plaatsen worden ieder seizoen op basis van ‘first come, first served’ en beschikbaarheid toegekend. Hoe eerder wij uw bestelling ontvangen, hoe groter de kans dat u de plaatsen van uw voorkeur krijgt toegewezen. Bestaande abonnees en Vrienden van deFilharmonie krijgen steeds als eerste de kans om hun abonnement te verlengen. 

Voor de andere abonnementen wordt een plaats voorgesteld volgens beschikbaarheid.

Rangen
Als uw abonnement uit een combinatie van concerten in de Koningin Elisabethzaal en deSingel of De Roma bestaat, kiest u de rang van uw abonnement steeds in functie van de Koningin Elisabethzaal. Omdat elke zaal een andere rangindeling heeft, krijgt u in deSingel en De Roma een plaats toegewezen die overeenkomt met de rang die u voor de concerten in de Koningin Elisabethzaal hebt gekozen. De prijs van uw abonnement wordt berekend aan de hand van de losse ticketprijs van de verschillende concerten binnen uw abonnement.

Voorbeeld: als u tijdens de concerten in de Koningin Elisabethzaal in de toprang wenst te zitten, selecteert u ‘toprang’ als de gewenste rang bij de keuze van uw abonnement. In deSingel is er echter geen toprang, daar krijgt u dan automatisch een plaats in rang 1 toegewezen.